GENÇLERDEN TAM DESTEK

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Kavaklı Mahallesi Muhtar Aday adayı olan Murat Demirci durmak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Kavaklı Mahallesi’nin en genç ve dinamik Muhtar Aday adayı olan Murat Demirci’ye özellikle Kavaklı’lı gençler tam destek veriyor.

DEMİRCİ, “KAVAKLI MAHALLESİNDE DEĞİŞİM” OLACAK

Denizin Kavaklı Sahili’ni de içinde bulunduran ve Gölcük’ün en büyük mahallelerinden  olan Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı adayı Murat Demirci  durmak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Her fırsatta mahalle sakinleri ve esnaflar ile bir araya gelen Murat Demirci’ye özellikle gençlerden yoğun bir ilgi var.

MAHALLEMİN SORUNLARINA HAKİMİM

Kavaklı Mahallesi’ni Gölcük’ün en güzel mahallesi yapacağını ifade eden Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, “ Uzun yıllardır Kavaklı Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Bu nedenle mahallemin sorunlarınla oldukça hakimim. Kavaklı Mahallesi’ni Gölcük’ün en gözde mahallesi yapmak için birbirinden güzel projelerimiz hazır ve bu projeleri hayata geçirebilmem için mahalle sakinlerinden yetki istiyorum. Bu güne kadar yapmış olduğum saha çalışmalarında mahalle sakinlerinden ve esnaflardan oldukça olumlu tepkiler aldım. Özellikle gençler beni muhtar olarak görmek istediklerini ifade ediyor. Zaten bizimde özellikle gençlere yönelik güzel projelerimiz var. 31 Mart akşamı Kavaklı Mahallesi “Değişim” diyerek beni muhtar seçeceklerine inanıyorum” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − = 11