KOCAELİLİ ÖZEL HAREKAT POLİSİ İNTİHAR ETTİ

Kandıralı özel harekat polisi İNTİHAR ETTİ

Aslen Kandıralı olan, Şırnak’ta görevli özel harekat polisi Alparslan Soylu intihar etti. Özel harekat polisi Soylu’nun intiharının ardından ise mektup bulundu

Aslen Kandıralı olan, Şırnak’ta görevli özel harekat polisi Alparslan Soylu iki gün önce evinde intihar girişiminde bulundu. Evinde beylik tabancasıyla intihar girişiminde bulunan Alparslan Soylu, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet  Hastanesi’ne kaldırıldı. İki gündür hastanede tedavi altında tutulan Soylu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminde de gazi olan Alparslan Soylu’nun ailesinin aslen Kandıralı olduğu, yaz aylarını da ilimizde geçirdiği öğrenildi. İntihar eden Alparslan Soylu’nun ardında bıraktığı mektup ise ölümüyle birlikte ortaya çıktı. Arkadaşına yaşadığı olayı anlatan ve ona mesaj gönderen Alparslan Soylu’nun yaşadıkları nedeniyle bunalıma girdiği de iddia edildi. İntihar etmesi nedeniyle ailesinden özür dileyen Soylu, nedenlerini de sıraladı.

Alparslan Soylu’nun ölümüyle birlikte de mektup sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. 4 sayfalık mektupta bazı isimler vererek suçlamalarda bulunan Alparslan Soylu’nun ardından binlerce insan başsağlığı dilediğinde bulundu. İntihar ederek yaşamına son veren Alparslan Soylu bugün Kandıra Cebeci Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =