KOCAELİ’DE TARİHİ SEÇİM!

Kocaeli Ticaret Odası seçimleri sona erdi. Necmi Bulut’un 25-0 kazandığı seçimlerde mavi liste ile çok büyük fark ile Kocaeli’de tarihi bir seçim olarak yerini aldı.

Kocaeli Ticaret Odası’nda fark atarak tekrar başkan seçilen Necmi Bulut dostlarına teşekkür etti

Mevcut başkan Necmi Bulut’un mavi listeyle yarıştığı kongrede, sarı listeyle İbrahim Bıyıklı, beyaz listeyle bağımsızlar yarıştı. 25 komitede toplam 6 bin 349 şirket, 1255’i şahıs olmak üzere toplam 7 bin 604 kişi oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde 3 bin 679 kişi oy kullandı. Bulut’un mavi listesi 3 bin 34 oy alırken, Bıyıklı’nın sarı listesi 538 oy aldı. Bağımsızların beyaz listesi ise 107 oyda kaldı.

Seçim sonucunun netleşmesinin ardından ekip arkadaşları tarafından sevinçle karşılanan Bulut, tebrikleri kabul etti. Başkan Bulut yaptığı konuşmasında: “7 bin 604 seçme seçilme hakkı olan KOTO seçimlerinde 3 bin 679 oy kullanılmıştır. Bunun karşılığında mavi grup KOTO-Sen’in grubu 3 bin 34 oy almıştır.

“MAVİDE BULUŞTUK”

Sarı Liste 538, beyaz liste 107 oy aldı. Bu sonuçların neticesinde KOTO’nun önümüzdeki 4 yılı KOTO-Sen’in ekibi olarak 25-0 gerçekleştirilmiştir. Öncelikle bugünü yaşatana şükürler olsun, dostluğunuzdan Allah razı olsun. Burada sadece dostluklarımızdan aldığımız sonuç var. KOTO’da iş insanlarının, samimiyeti, dostluğu sonuç getirmiştir. Mavide buluştuk 25-0 Teşekkürler” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 27