Kocaeli’de ilanla hırsız aranıyor

Kocaeli’de son derece ilginç ve dikkat çeken bir ilan yayınlandı. İlanda yazılan ifadelere göre hırsız aranıyor.

BİR TÜRLÜ BULUNAMAMIŞ

Gebze 8. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından çok dikkat çeken bir ilan yayınlandı. 1999 Afganistan doğumlu Sadıq Ahmet Zai işlediği hırsızlık suçundan tam 3 yıl 9 ay ceza aldı. Ancak tüm aramalara rağmen hırsızlık zanlısı Sadıq Ahmet Zai bir türlü bulunamadı.

BULUNABİLECEK Mİ?

Hırsızlık suçunu işleyen ve cezası kesinleşen Sadıq Ahmet Zai bulunamayınca mahkeme tarafından ilan verildi. Söz konusu şahsın hırsızlık suçundan arandığının duyurusu yapıldı. Bakalım bu ilandan sonra Sadıq Ahmet Zai bulunabilecek mi?

İŞTE O İLAN

verilen ilanda şu ifadelere yer verildi:
“Gebze 8.Asliye Ceza Mahkemesinin 2019/33 Esas 2019/210 Karar sayılı ilamı ile Vali oğlu, 1999 Afganistan doğumlu sanık Sadıq Ahmet ZAİ hakkında Gece Vakti Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 3 Yıl 9 Ay Hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiş, ancak tüm aramalara rağmen bulunamayan ve adresi meçhul olduğundan kararın 7201 sayılı Tebligat Kanununun 28 maddesi gereğince tebliğ edilmesi, tebliğ tarihinden itibaren yedi gün sonra ilamın tebliğ edilmiş sayılacağı hususu ilanen tebliğ olunur.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4