KOCAELİ YEREL SEÇİMİN STARTINI MI VERDİ?

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ve Kocaeli Milletvekillerinin katılımlarıyla ilk koordinasyon toplantısı bugün gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden başarıyla çıkmasından sonra verdiği mesaj,  önümüzdeki  yerel yönetim seçimlerine şimdiden hazırlanmaya başlayacağız olmuştu. Aslında bu mesajıyla Erdoğan,  yerel seçimlerin startını vermiş ve çalışmalara başlayın demişti.

Kocaeli’de bugün AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ve Kocaeli Milletvekillerinin katılımlarıyla ilk koordinasyon toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantı ile ilgili başkan Talus; ‘Yeni dönemin ilk koordinasyon toplantısını milletvekillerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızla gerçekleştirdik.
Hep birlikte şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam’ ifadeleri kullanılırken, görünen fotoğraf ise önümüzdeki yerel seçimlerde Kocaeli’nin tüm ilçelerinin eskisi gibi AK Parti tarafından kazanılması için saha çalışması programları oluşturuluyor düşüncesini akıllara getirdi.

Her 5 yılda bir yapılan belediye seçimleri son olarak 2019 yılında gerçekleştirilmişti. Buna göre; Bir sonraki belediye seçimleri 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak. Bu tabloda görünen ise Kocaeli’de AK Parti yerel seçimlerden çok önce sahalarda olacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =