KOCAELİ HALKI HÜSEYİN AYAZ’I BEKLİYOR

Yeni yıldızlı Başiskele’yi kısa sürede Türkiye’de tanınmış marka bir kent haline getiren Hüseyin Ayaz, Büyükşehir Belediyesi için en iddialı aday. Kocaeli halkının büyük sevgisini kazanan Ayaz’ın adaylığını halk istiyor ve bekliyor.

Hüseyin Ayaz,1970 yılında bu şehirde doğdu. Bu şehirde büyüdü, bu şehirde yaşadı. Ekmeğini burada kazandı.  İlk ve orta öğrenimini Yeniköy Pürsan Cumhuriyet ilkokulunda, Liseyi Gölcük E.M.L. Gemi Elektronik bölümünde tamamladı.  Yurtdışında İşletme Lisans ve Yüksek Lisans Programını başarıyla tamamlayan Hüseyin Ayaz, modern şehircilik alanında eğitim aldı.

2004 YILINDA YENİKÖY BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

1986 yılında genç yaşta siyasete atılarak çeşitli partilerde belde yöneticiliği, belde başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı, daha sonra 1999-2004 yılları arasında da Yeniköy Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. 2004 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Yeniköy Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Yeniköy halkının teveccühü ile seçimi kazanarak beş yıl beldesi adına önemli hizmetlerde bulundu.

REKOR OYLA BAŞKAN OLDU 

22 Mart 2008 Tarihinde Kullar, Yuvacık, Karşıyaka, Yeniköy ve Bahçecik Beldelerinin birleşmesi kararı ile oluşan Başiskele ilçesinde; 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Başiskele İlçe Belediye Başkan adayı gösterilerek Kocaeli‘de rekor bir oranla Başiskele Belediye Başkanı oldu.

OYUNU KATLAYARAK YENİDEN SEÇİLDİ 

5 yıllık hizmet dolu geçen belediye başkanlık döneminin ardından 2014 yılında yeniden Ak Parti Başiskele İlçe Belediye başkanı adayı gösterildi ve halkın teveccühünü bir kez daha kazanarak ve oyunu katlayarak, Başiskele ilçesinin Belediye Başkanı oldu.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN EN İDDİALI ADAY

Kaliteli ve dinamik ekibiyle, genç ve yeni bir ilçe olan Başiskele’nin; markalaşması yolunda öz kaynaklarını özel teşebbüs ile birleştirerek, halkın istekleri doğrultusunda yaptığı öncü ve örnek projeler, kısa sürede Başiskele’yi Kocaeli ‘nin cazibe merkezi haline getirdi. Ayaz şuan Büyükşehir’in en iddialı adayı ve Kocaeli halkı onu bekliyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 − = 38