Gölcükspor’dan önemli transfer


İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Manavgat kampında sürdüren Gölcükspor’da takviyeler de devam ediyor.

Kırmızı-Siyahlılar önceki gün eski futbolcuları Aykut Çift ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcu ligin ilk yarısı 2.Lig ekibi Afyonspor’da tüm maçlarda oynadı, 4 gol attı. Kariyerinde 187 3.Lig maçına çıkan yetenekli forvet rakip ağlara 49 gol bıraktı. Aykut Çift 2014-15 sezonunda Kırmızı-Siyahlı formayı giymiş, oldukça başarılı performans ortaya koymuştu.

DEMİR: “TRANSFERİ KAPATTIK”

Gölcükspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Demir, Aykut ile birlikte transfere nokta koyduklarını belirtti, “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda sıkıntı yaşadığımız bölgelere adam aldık. İkisi genç toplam 7 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Tümümün katkı sağlayacağı inancındayız. Çok elzem bir durum olmadığı sürece kadromuza son şeklini verdik” dedi.

DÜZCESPOR’U TEK GOLLE GEÇTİ

Bu arada Gölcükspor, Antalya kampında önceki gün aynı ligde yer alan Düzcespor ile oynadığı maçı kazanmasını bildi. Oyunun genelinde daha etkili gözüken Kırmızı-Siyahlılar Emre Yüksektepe’nın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz yarın konakladığı otelin sahasında 2.Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2