KIZILAY’DAN FIRINCI ESNAFINA TEŞEKKÜR

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi, Gölcük Kızılay Şubesine pide dağıtımında kendilerine destek olan fırıncı esnafına ziyarette bulunarak teşekkür belgelerini vermeye devam ediyor

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi, koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu süreçte, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine pide dağıtımında bulundu. Ramazan ayı boyunca “Gölcük’te pidesiz ev kalmasın” projesiyle pideleri evlere teslim ederek örnek bir çalışmaya imza attı. Başkan Orhan Barış, kendilerine destekte bulunan fırıncı esnafına da teşekkür belgesi dağıtmaya başladı. Şimdi ise fırıncı esnafını ziyarete devam ederek kendilerine teşekkür belgelerini verdi.

‘GÜLER YÜZLERİNİ ESİRGEMEYEN ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’

Başkan Barış, “Geçirdiğimiz Ramazan ayında, ihtiyaç sahiplerine her gün pide servisinde bulunduk. Bunu tüm ekiplerimizle zevkle yaptık. Ramazan ayında pidesiz ev kalmasın dedik, fırıncı esnafımıza bu konuyu paylaştık. Tüm ihtiyaç sahiplerine pidelerini her gün götürdük. Bizlere desteklerini esirgemeyen fırıncı esnafımıza da teşekkür belgelerini vermek için kendilerini ziyaret ediyoruz. Şubemizin her zaman yanında bulunan hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, Ramazan ayında bizlere güler yüzlerini hiç eksik etmeyerek karşılayan değerli fırın sahiplerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz, her zaman örnek oluşturuyor. İyi ki varsınız, biz sizinle varız” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − 69 =