Kızılay Haftasında Kızılay’a yoğun ziyaret

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası Türk Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Gölcük Şubesine ziyaretçi akınına uğradı.

Başkan Sezer ziyarette yaptığı konuşmada Irk din dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin muhtaçların yoksulların yardımına koşan Türk Kızılayı milletimizin vicdanı olmuş milletimizin hoşgörüsünü hakkıyla ülkemizde ve tüm dünyada temsil etmektedir. Türk Kızılayı tarihten bugüne sürdürdüğümüz dayanışma kültürümüzün ve köklü vakıf geleneğimizin en anlamlı yüzüdür. Dünyanın bütün kıtalarında aktif görev üstlenen Türk Kızılayı ve personeli tüm operasyonlarında ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır dedi.

Kızılay’a ikinci ziyaret ise AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İl Yöneticisi Serkan Ateş ile birlikte Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış’a ziyaret ederek burada Kızılay haftasını kutladılar.

Kızılay’a üçüncü ziyareti ise Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi ile birlikte ziyaret ederken Başkan Mehmet Arslan “Öncelikle Kızılay Haftanızı kutluyoruz, Kızılay’ımız Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de afetlerde gerekse ihtiyaç sahibi insanlara gerekli yardımları gerçekleştiriyorsunuz bu anlamda sizlere işlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Orhan Barış “Bu güzel ziyaretinizden dolayı bizlerde çok memnun kaldık, Kızılay’ımız afetler olmak üzere bir çok yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz, bugün bizlere yaptığınız ziyaretten dolayı da yönetimim adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =