EN İYİ TANTUNİ BURADA YENİR!

Kentimizin  başarılı ve sevilen iş insanlarından Bayramefendi Osmanlı Kahvecisinin de sahipleri olan Hakan ve Murat Seslikaya kardeşler şehrimize müdavini olacağınız bir mekan açtılar. Açılalı 3 gün olan ve hatta şimdiden Gölcük’ün favori mekânlarından biri olan tantunici, baharatlarının ağızda bıraktığı lezzeti ile sizi ayağınız günün her saatinde By 33 Mersin Tantuni’ye götürebilir.

Mekan merkezde,  Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi’nin caddeye bakan kısmında.  Hatta önünden geçerken burnunuza gelen tantuni kokusu sizi cezbedecek ve soluğu içerde alacaksınız.

Gölcük’e tantuni alışkanlığı kazandıracak bu mekan, sabah erken saatlerden, geç vakitlere kadar açık olacak. Özellikle gece yemek yemeyi sevenleri mutlu edecek bu güzel mekan gece 24.00’a kadar hizmet verecek.  33 Mersin Tantuni Salonu, ev ve işyerine özel servis hizmetiyle bir telefon kadar yakınınızda…

Adına aşina olacağımız mekanı ilçemize kazandıran iş insanları Hakan ve Murat Seslikaya kardeşler;  “Burası Gölcük’ümüzün canlı ve  dinamik bir köşesi. Bizi buraya yani By 33 Mersin Tantuniyi açmaya  Mersin Tantuninin nefis lezzeti ve  tadı getirdi. Biz yediğimizde ekmeğin arasına bol sosuyla gizlenmiş tantuniye bayıldık. Mersin’e  yolu bir kez olsun düşmüş olan herkes bilir, Başka şehirdekiler alınmasın, gücenmesin. Nasıl Adana kebap Adana’da, künefe Hatay’da, kumru İzmir’de güzelse, tantuni de Mersin’de güzel. Bizde bu lezzeti şehrimize Gölcük’ümüze getirmek istedik. Damaklarda yarattığı lezzet çok başka. Emin olabilirsiniz ki yedikten sonra bir tane, bir tane daha yemek isteyeceksiniz. Samimiyetimizle söyleyebiliriz ki, By 33 Mersin Tantuni’de, kötü tantuni yiyemezseniz, tantunide  iddialıyız en iyisini de burada yersiniz” ifadelerini kullandılar.

Ağızda bıraktığı güzel lezzeti Gölcük merkezde, günün her saatinde By 33 Mersin Tantuni’de tantuni yiyebilir ve  0262 412 3 412 numaralı sipariş hattından da ulaşarak sipariş edebilirsiniz.

Gölcük Vizyon, bu güzel ve lezzet dolu mekanı şehrimize kazandıran iş insanları Hakan ve Murat Seslikaya’ya hayırlı olsun der.

Haber: Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 61 = 69