KIZIL SAÇLI KADIN VE ONA İNANAN MİLYONLARIN ZAFERİ!

EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada #BeraberKazandıkEYT etiketini kullanarak yoldaşlarına seslendi. Özüpak; “Alansa alan, meydansa meydan” diyerek başladığımız mücadelede bir olduk, birlik olduk. Yılmadık, vazgeçmedik, onurlu hak davamızda formülsüz EYT’yi almak için mücadele ettik. Hak mücadelesi veren tüm kaderdaşlarımızla biz kazandık.” İfadelerini kullandı.

 

EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’a ise sosyal medyadan sayısız teşekkür mesajı yazıldı. İşte o mesajlardan bazıları;

“Teşekkürler kızıl saçlı kadın. Seninle öğrendik #eyt li olduğumuzu, seninle öğrendik mücadeleyi, seninle öğrendik pes etmemeyi. Sen öğrettin, kahvede, tarlada, sokakta, pazarda #eyt sohbetini.

Tesekkürler Eyt Gönül Boran Özüpak, İstanbul yönetimi, dernek başkanlarımız, il temsilcilerimiz ve arkanızda duvar gibi duran kaderdaşlarımızın zaferidir bu başarı. Haklarınızı helal ediniz.

Eyt Gönül Boran Özüpak sizinle gurur duyuyoruz.”

 

“EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA, AÇIKLANAN KARAR HAYIRLI OLSUN..HAK MÜCADELESİNDE DE YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN EYT’LILERİN HAKKINI ARAYAN BAŞTA EYT GENENEL BASKAN’NI GÖNÜL BORAN ÖZÜPAK VE ALPER ÖZÜPAK TÜM EYT BAŞKANLARIMIZI TEBRİK EDERİM ”

 

“Zafer inananlarındır

Pes etmedik, inandık, Direndik ve KAZANDIK

Teşekkürler Eyt Gönül Boran Özüpak, Arzu Lastikci EYT FEDERASYONU, EYT Dernek başkanları, yönetim kurulları ve EYT Ailesinin her bir ferdine”

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − 98 =