KİTAP FUARINDA GÖKDEMİR VE DEMİR OKURLARIYLA BULUŞTU

 

 

Gölcük Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Gölcük Okuyor” sloganı ile hayata geçen Kitap ve İmza günleri programı kapsamında Yazarlar Bilal Sami Gökdemir ve Temirağa Demir imza dağıtımı ve söyleşi gerçekleştirdiler.

 

 

 

 

Kitap ve İmza günleri programının ilk gününde gerçekleştirilen söyleşi programları da kitapseverleri bir araya getiriyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonunda Yazar Bilal Sami Gökdemir ve Temirağa Demir tarafından katılımcılara söyleşi gerçekleştirildi.

“OKUMA ALIŞKANLIĞI TOPLUMSAL HUZURUN GÜVENCESİDİR”

Yazar Bilal Sami Gökdemir kitap ve İmza günler programında yaptığı söyleşide Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek, “Gölcük Belediyesi’nin Kitap ve İmza Günleri dolayısıyla hep birlikte çok özel ve önemli günleri yaşıyoruz. Okuma alışkanlığı, her şeyden önce toplu yaşamanın ve toplumsal huzurun güvencesidir. Bilim adamlarının televizyonun zararlarını gidermek için üç şey önerdiğini ve bunların bulmaca çözmek, kitap okumak ve matematik ile meşgul olmak olduğunu dile getiren Gökdemir, televizyonun insanları yönlendirdiğini, insanlar yerine karar verdiğini ve beynin sol lobunu atıl bıraktığını vurguladı.

KİTAPLARINI İMZALAYIP ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİLER

Daha sonra “Ayrılırken Haber Ver” kitabının yazarı Temirağa Demir söyleşi ve Şiir dinletisi gerçekleştirdi. Sevilen yazar ziyaretçiler için küçük bir söyleşi yaptı. Söyleşinin ardından öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandıran Yazarlar Bilal Sami Gökdemir ve Temirağa Demir, öğrenciler için kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.Program sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci katkılarından dolayı Yazarlara plaket takdiminde bulundu.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4