KIŞ SEZONUNDA YÜZME KEYFİ

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda

 

KIŞ SEZONUNDA YÜZME KEYFİ

 

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, Eylül ayının ortalarında olduğumuz şu günlerde Kış tarifesine geçti. Sabah 08.00’da açılırken, Akşam 21.45’e kadar açık kalacak havuzda, uzman kadro eşliğinde yüzme kursları da devam ediyor. 

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldığı günden bu yana oldukça yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Yüzme havuzuna gelen her yaştan ve her kesimden vatandaşlar yaz veya kış döneminde yüzme imkanı buluyor.

SABAH 08.00’DAN AKŞAM 21.45’E KADAR AÇIK

 

Yaz aylarının sonuna gelmemiz nedeniyle Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu da Kış tarifesine geçti. Yeni tarifeye göre havuz Pazartesi günleri dışında 6 gün açık olacak. Sabah 08.00’da açılırken, Akşam 21.45’e kadar hizmet sürecek. Seanslarla ilgili ayrıntılı bilgiyi görselimizden öğrenebilirsiniz.

YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

 

Ayrıca yetkililer, Kış sezonunda yapılabilecek en güzel etkinliğin yüzme sporu olduğunu belirtti. “Gölcük’te yüzme bilmeyen kalmasın” sloganıyla, havaların soğumasına rağmen sım sıcak bir ortamda, yüzme öğrenmek isteyen tüm vatandaşları havuza beklediklerini ifade ettiler. Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi dersleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere tecrübeli bir kadro ile birlikte veriliyor.

BİLGİ İÇİN 414 45 53 NOLU TELEFON

 

Gölcük Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu Kavaklı Mahallesi 129. Sokak No:5’de adresinde bulunurken, ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 414 45 53 no’lu telefonu arayabilirler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 68