Gölcük’lü Tanınan ismin Yeğeni Şehit Özer Toprağa Verildi

SURİYE’nin İdlib kentinde, Türk askerlerine yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan Astsubay Çavuş Muhammet Ali Özer’in (25) cenazesi Hatay’da toprağa verildi.
GÖLCÜK’TE
Yedek Astsubay olarak görev yapan Muhammet Ali Özer’in uzun yıllardan bu yana Gölcük Adliyesinde, Gölcük İlçe seçim kurulu memuru olan Ömer Faruk Özer’in yeğeni.
TOPRAĞA VERİLDİ
Şehit Muhammet Ali Özer için Gülderen Mahallesi’nde düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Valisi Rahmi Doğan, babası Hüseyin, annesi Nazmiye Özer, nişanlısı Gülşen Türkoğlu, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı. Muhammet Ali Özer’in asker kepini giyen nişanlısı Gülşen Türkoğlu, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta duran genç kız, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Muhammet Ali Özer’in naaşı götürüldüğü Gülderen Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.
Vizyon Gazetesi olarak Şehidimiz Muhammet Ali Özer’e Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4