KİM ADAY OLURSA OLSUN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAKLAR

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti Gölcük’te belediye başkanı adayını çok yakın bir zamanda açıklayacak. Bu noktada heyecanlı bekleyiş sürerken ilçe başkanlığına atanan Çetin Seymen çalışmalarını aralıksız sürdüyor.

Bu hafta içinde yeni yönetimi belirlemesi beklenen Seymen, yılın ilk günü belediye başkan aday adayları ile kahvaltı da bir araya gelerek hem onlara süreç ile ilgili bilgi verdi, hem de birlik beraberlik içinde olduklarını gösterdi. Kahvaltıya Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş’te katıldı.

Seymen yaptığı açıklamada AK Partimizin Gölcük Belediye Başkan Aday Adayları ile bir araya geldik. Aday adaylarımızla ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Gölcükümüze hizmet noktasında çıkmış oldukları kutlu yolda tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Süreç çok yakında son bulacak ve 31 Mart’ta kadar durmadan gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

Aday adayları da AK Parti’nin seçim zaferi için kim aday olursa canla başla çalışacaklarının sözünü verdiler. Önemli olanın partinin zaferi olduğunu belirttiler. Haber: Serkan SIDAL 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − 61 =