KEDİNİN BACAKLARI BÜYÜ İÇİN Mİ KESİLDİ? iddialar

Gölcük’te iki gün önce Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesinde,  gazetemizin karşısında ki pasajda 4 bacağı kesilmiş halde kedi ölüsü bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine gittiğimiz olay yerinde korkunç bir manzara ile karşılaştık.

5 AY ÖCE BİR KEDİ’NİN BACAKLARI DAHA KESİLMİŞ

 5 ay önce aynı pasajda bir kedinin daha aynı bu şekilde öldürüldüğünü söyleyen esnaf, kedilerin vahşice öldürülmesine dayanamıyoruz diye tepki gösterdi.

Bu vahşi olaya tepki gösteren esnaf, “Büyü den şüpheleniyor. Gazetemize gelen birkaç vatandaş ise burada bir büyücü varmış ve kedi büyüsü diye bir şey varmış, hatta geçen gün bana büyücünün yerini soran 2 kadın vardı, ellerinde ki adresi bana sordular” dedi.

KEDİ BÜYÜSÜ NEDİR? VE NASIL YAPILIR?

Kedilerin ayaklarını keserek batıl inanç olan eve bağlama büyüleri yapılıyor. Büyü adına kesilen kedinin bacakları, batıl inançlar için kullanılıyor. Kedinin ayaklarını keserek eve bağlama büyüsü yapılmasına tepki var. Bu canlıların saçma sapan şeylere alet olmaması edilmesi insanlık dışı bir olay.  Gölcük’te şuanda üst üste gelen kedi ölümlerine büyük bir tepki var.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 + = 70