Kebap Yiyebileceğiniz En Güzel Mekan Kebap-ci

Vadi İzmit Evleri içinde Kocaelililere gerçek kebabın lezzetini tattıracak olan Kebap-ci lezzeti ve tadıyla Kocaeli’nin her ilçesinden akın akın misafir ağırlayacağa benziyor.

Geçtiğimiz gün nezih bir açılışla hizmet sektörüne giren Kebap-ci,  İzzet Akduman ve Kocaeli’nin merkezinde İzmit’in en büyük projesini hayata geçiren adeta bir şehir yaratan Bektaş İnşaat’ın genel müdürü Cuma Ali Bektaş ortaklığında açıldı.

AÇILIŞTA PROTOKOL RÜZGARI

Hayran bırakan manzarası ve huzur dolu bir ortamın hakim olduğu  Kebap-ci’nin açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, AK Parti İl Başkan Yardımcıları avukat Alper Doğan ve İbrahim Gürsel, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Kanpara, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Ersin Alpaslan, KOSİD Başkanı Hüseyin Öz, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan ve çok sayıda davetli katıldı.

TÜRKİYE’YE YAYILIR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Kocaeli’mize marka değeri katacak bir işletmenin açılışındayız. İlimizde bir marka eksikliği vardı. O da inşallah hizmete başlıyor. Bu tesisin yaşatılması lazım. Ben bereketli bol kazançlar diliyorum. İnşallah Kocaeli’de bu işletmenin yeni şubeleri olur, inşallah Türkiye’ye yayılır. Güneyin vazgeçilmez lezzeti olan kebap, asırlardır sofralarımızın baş tacı. Ben bu iki değerli insanın öncülüğünde kurulan yöresel lezzetimizin Kocaeli’de bir marka olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AYNI ANDA 80 KİŞİYE

325 metrekarelik alanda hizmet veren Kebap-ci’de toplam 16 kişi çalışıyor. Aynı anda 80 kişiye hizmet verebilecek olan tesisin kendine ait otoparkı bulunuyor.

Bu güzel mekan Fatih Mahallesi Altun Sokak 129/2 İzmit / Kocaeli’de…

Rezervasyon Numarası: 0262 333 33 32 / 0552 503 33 32

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =