“KAZANMAK İÇİN SABAH AKŞAM ÇALIŞIYORUZ”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri nezaket ziyaretleri kapsamında Emekli Uzmanlar Derneği’ne (EMUZDER) misafir oldu. İşeri yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimleri gerçek manada ülkenin gidişatına dur dememiz için fırsattır. Kazanmak istiyoruz bunun içinde sabah akşam çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve üyeleriyle beraber Emuzder’e bir takım ziyarette bulundular. Yerel seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan İsmet İşeri olası başkanlıkta çok sesli bir meclis kuracağı söylemini yineledi. Doğru bir yönetimin bölgedeki kuruluşlarla sağlıklı olacağını ifade eden İşeri “ Sendikalarımız toplumda önemli bir kitle barındırdıkları için demokrasilerde daha katılımcı yapı oluşturması açısından bu yöntemi uygulayacağız”

GÖLCÜK’ÜN O ESKİ CANLILIĞINA EL ELE VEREREK BERABER DÖNECEĞİZ

Sözlerine devam eden İşeri “Yerelde bir başarı yakalayıp bunu vatandaş memnuniyetiyle genele taşırsak, özgürlük, maaş, haklar vb. durumlar açısından eksiklikleri gidereceğiz. Tabi bu aşamada önce ‘Birlikte neler yapabiliriz? Mağdur arkadaşlarımıza nasıl bir katkı verebiliriz?’ gibi soruları yerel yöneticilerimiz ve sizlerle çözeceğiz. Çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu kapsamda bizi yaralayan ilk durum Gölcük’ün saat 20.00’den sonra hayalet bir kasabaya dönmesi. Sosyal bir alanı olmayan, sinemadan yoksun, ailelerin ve gençlerin kaliteli vakit harcayabilecekleri bir yapının olmaması bizi derinden etkilemekte. Gölcük’ün o eski canlılığına el ele vererek beraber döneceğiz” dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ BUNUN İÇİNDE SABAH AKŞAM ÇALIŞIYORUZ

İsmet İşeri’den sözü alan CHP Gölcük İlçe Başkanı Gürel “Ülke ekonomik kriz ve adaletsizliklerle boğuşuyor. Hak-hukuk adına bir şey kalmamış, insanların buna dur demesi lazım. Değerlerimiz ayaklar altına alınıyor. Öyle ki Türk bayrağı yapımında çalışmanın caiz olmadığını söyleyen bir grup var. Sokaktaki vatandaş olarak bizler oy potansiyeli değiliz. Bizim hakkımızı savunmamız gerekir. Tabelada Donanma Kenti Gölcük kağıt üzerinde donanmayla alakası olmayan bir Gölcük’te yaşıyoruz. Eskiden emekli olan gitmez yerleşirdi ama baktığımız zaman şimdi emekli olayım da bir an evvel gideyim diyorlar. Önce el ele vererek kendi yaşam alanımızı yeniden düzenlememiz gerekiyor. Bu 31 Mart seçimleri gerçek manada ülkenin gidişatına dur dememiz için fırsattır. Kazanmak istiyoruz bunun içinde sabah akşam çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − = 77