KAZANAN GÖLCÜK ÜLKÜ OCAĞI OLDU

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı’nın Şehit Yusuf Keskin adına düzenlemiş olduğu İlçe Ocaklar arası Yüzme Yarışması’nda Ülkü Ocağı Gölcük Başkanlığı büyük bir başarı elde ederek 1.oldu. Bu başarı ilçemiz ülkücüleri adına gurur vesilesi oldu.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı’nın Şehit Yusuf Keskin adına düzenlemiş olduğu İlçe Ocaklar arası Yüzme Yarışması düzenledi. Yarışmaya ilimizde bulunan 12 ilçenin tamamı katıldı. Şehit Yusuf Keskin adına düzenlenen yarışmayı Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı Ortaöğretim Teşkilatı’ndan Ramazan Karagül kazandı.

ŞEHİTLER MEŞALEMİZ

Ülkü Ocakları Gölcük Başkanlığı Ortaöğretim Teşkilat Başkanı Batuhan Karayel bu başarı sonrasında yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin ismini yaşatarak, hem gönüllerimizde, hem de Türk gençliğini kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spor faaliyetleri yapıyoruz. Yarışmada birincilik veya derece almak önemli değil. Şehitler meşalemiz, bizler ise meşaleyi taşıyan neferleriz’ dedi.

GÖLCÜK GENÇLERİNE ARMAĞAN ETTİ

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar ise yaptığı açıklamada, ‘Yarışmaya katılan tüm ilçe ocak mensubu kardeşlerimi kutluyorum ve yarışmayı kazanan Ramazan Karagül ve Berkay Kuzu kardeşlerimi tebrik ediyorum .Türk gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor, sanat ve eğitim faaliyetlerimize davet ediyorum. Unutmayın ki bu ülkenin teminatı; ahlaklı, edepli,  bayrağına vatanına saygı duyan siz gençlersiniz’ dedi. Başkan Cabar sözlerine son verirken kazanmış oldukları ödülü örnek bir davranış sergileyerek Gölcük gençlerine armağan etti.

 

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =