Kaymakam Karabulut ”Kontrollü, Sosyal Mesafe, Hayata Devam”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçemizde önceki hafta Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan denetimlere ilişkin yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 18-25 Ocak 2021 tarihleri arası başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere  ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dahil uyulması gerekli kurallar yönünden yapılan denetimler yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

“2 BİN 312 İŞ YERİ DENETLENMİŞTİR”

Kaymakam Karabulut, “Yapılan denetimler sonucunda 2 bin 312 iş yeri denetlenmiştir, 156 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 66.512 TL idari para cezası, sigara içme kuralını ihlal eden toplam 26 kişiye 11.102 TL idari para cezası, 11 pazar yeri denetlenmiş olup 2 kişiye (maske takma kuralını ihlal) idari para cezası, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 11 kişiye 34.650 TL idari para cezası uygulanmıştır. Bu süreçte Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 31