KAYMAKAM KARABULUT AŞI HEDEFİNİ AÇIKLADI

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Covid -19 ile ilgili Gölcük’te düşmeler olduğunu ve ölüm sayılarının düştüğünü açıkladı. Ve 18 yaş ile 35 yaş arası kişileri aşı olmaya davet etti.

Gölcük Kaymakamı Karabulut  “İlçemizde 18-35 yaş arası kişileri aşı olmaya davet etti. İlçemizde 18-35 yaş arası vatandaşlarımızın  aşı olma oranı şuan yüzde 65 şeklinde, aşı oranının yüzde 75’in üzerinde olması lazım, özellikle 18 yaş üzeri vatandaşlarımızın muhakkak aşı olmasını istiyoruz.  İlçemizde aşı’da Biontech ağırlıklı aşı oluyoruz. 2037 kişi Biontech aşısı olmuş.

“MHRS VEYA 182’DEN RANDEVU ALABİLİRSİNİZ”

18 yaşından gün almış kişiler ve diğer vatandaşlarımız MHRS ve 182 üzerinden randevu alamadığı taktirde, hastane ve sağlık merkezlerine gittiklerinde  Covid-19 Aşılarını rahatlıkla yaptırabilirler.

“3’ÜNCÜ DOZ AŞILAR AÇILDI”

Hastanemizde 40 tane Aşı odası bulunuyor günde 2500 aşı yapılıyordu.  Dün Hastanemizde 793 kişi aşılarını yaptırdı. Hedef nüfus 129 bin kişi bu vatandaşlarımızdan geri kalan kişiler ise 18 yaş altı kişiler. Gölcük’lü vatandaşlarıma sizlerin aracılığı ile buradan seslenmek istiyorum, Gölcük halkımızı Aşı olmaya davet ediyoruz. 50 yaş üzeri vatandaşlarımızın,  3’üncü  doz aşıları açılmıştır.  Yine vatandaşlarımız 3’üncü doz  aşılarını  hastanelerde ve sağlık merkezlerinde olabilirler” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 + = 55