Kaymakam Karabulut 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı gönderdi

Gölcük yeni Kaymakamı Cengiz Karabulut göreve gelmesiyle birlikte ilk 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü mesajını gönderdi. Yeni Gölcük Kaymakamı Cengin Karabulut’un 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı şöyle: “Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin  yıldönümünü milletçe , büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Destansı İstiklal Mücadelemizi taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu zafer, Yeni Türk Devleti’nin kuruluşunun da  habercisi  olmuştur. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle  Çerkez’iyle, doğusuyla, batısıyla bir ve bütün olduğumuzun en somut göstergesidir bu zafer. Bugünde bu destansı mücadeleyi veren  atalarımızın  torunları olarak  Devletimize  bayrağımıza bağlılığımızı  hepbirlikte  ifade ediyoruz.

30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir . Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. 15 Temmuz 2016’ da da kutsal emanetlerine saldırılanlara karşı  halkımız zorlu bir sınavdan bir kez daha başarıyla geçmiş ve cumhuriyetine, demokrasisine sahip çıkmıştır.

Aziz milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi bu vesileyle de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 − 73 =