Kaymakam Cengiz Karabulut’un 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Kurulduğu günden bu yana, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, Türk Polis Teşkilatımız üstün görev anlayışı içinde gayretlerini sürdürmektedir. Teşkilat mensubu tüm personelimiz günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan, suç oluşmadan suçu önleyen, tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atan, eğitim ve güvenlik anlamında önemli görevler üstlenen, vatandaşlarımızla el ele vermek suretiyle toplumda huzur ve barış ortamını tesis ederek huzurlu toplum anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir.

Binlerce yıldır bu topraklar üzerinde; barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan vatandaşlarımızın, güvenliğinin sağlanmasında bugüne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman polisimizin,  bugün olduğu gibi,  bundan sonra da üstlendiği bu zorlu görevi başarıyla sürdüreceklerine yürekten inanıyorum. Görevlerinin yanı sıra pandemi sürecinde de 1 yıldır özveri ve gayret içerisinde denetimler ve kısıtlama kurallarının takibi noktasında emniyet ekiplerimiz sürekli sahada görev aldılar ve her türlü takdirin üzerinde bir başarı örneği sergilediler.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutluyorum. Ayrıca şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize de sağlık ve çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 + = 17