Kaymakam Altıntaş’a teşekkür ziyareti

 

Trabzonlular Derneği’nden Kaymakam Altıntaş’a teşekkür ziyareti

 Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demirci, Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik ve dernek üyeleri geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 Teşekkür plaketi takdim ettiler

Geçtiğimiz hafta Anıtpark’ta Gölcük Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen ve beş gün sürerek büyük ses getiren Hamsi Festivali’ne katılımlarından ve desteklerinden dolayı Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a teşekkür ederek, teşekkür plaketini takdim etti.

 “Gölcük’e ve Gölcük Trabzonlular Derneğine yakışır bir festival oldu”

 İlçemizde en aktif hemşehri derneklerinden olan Gölcük Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği Hamsi Festivali sonrasında dernek başkanı Hüseyin Çakıroğlu Hamsi Festivallerine katılım sağlayan protokol üyelerini ziyaret ederek teşekkür plaketi vermeye devam ediyor. Bu bağlamda Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demirci, Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik ve dernek üyeleri geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında  ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler. Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetime nazik ziyaretleri için teşekkür eden Kaymakam Altıntaş, “ Gölcük’e ve Gölcük Trabzonlular Derneğine yakışır bir festivale imza attınız. Ayrıca 5 gün süren festivalimizde hiçbir sıkıntının yaşanmaması bizleri ayrıca mutlu etti. Bu tür festivaller Gölcük’e değer katıyor. Bu bağlamda öncelikle dernek başkanımızı ve yönetimini kutluyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 72