KAVAKLIDA DEVRİYE GEZERKEN 2 DEAŞ’LI YAKALADILAR

Bravo Bekçilerimize

Gölcük Emniyet Müdürlüğünde her mahallede göreve başlayan gece bekçilerimiz geçtiğimiz günlerde Terör örgütü propagandası yapan 2 DEAŞ’ci yakaladılar.

Edinilen bilgi ve iddialara göre seçimler öncesinde Kavaklı Mahallesinde gece 01.00 sıralarında 3 Bekçi devriye gezerken sahilde Terör örgütü propagandası yapan broşür asan 2 kişiyi gördü bekçileri fark eden 2 şahıs kaçarken Bekçiler tarafından yakalandılar.

DEAŞ’Çİ ÇIKTILAR

Kavaklı sahilinde devriye gezen bekçiler tarafından yakalan Ö. K ve S. Y adlı 2 kişinin yapılan sorgulamasında DEAŞ üyesi olduğu tespit edildi, Kavaklı sahilinde Terör örgütü propagandası yapan Ö. K ve S. Y adlı şahısları Asayiş büro ve TEM ekipleriyle birlikte evlerine ani baskın yapıldı, yapılan baskında evde bulunan M. B. Adlı şahsı da yakalanırken ayrıca evde yapılan aramalarda Terör örgütü propagandası ile ilgili asılmak üzere bol miktarda broşür ele geçirildi.

ADLİYE SEVK EDİLDİLER

Gölcük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroda alınan ifadeleri ve sorgulamalarının ardından Bekçiler tarafından yakalanan 3 DEAŞ’ci olan Ö. K, S. Y ve M. B şahıslar Terör örgütü propagandası yapmak suçlarından Gölcük adliyeye sevk edildiler.

HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − 34 =