Sezer, “İhtiyaçları biliyoruz, projelerimiz hazır”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Ulaşlı’da esnaf ziyaretleri yaptı, hemşehrileriyle buluştu. Teşkilatlarla da toplantı yapan Sezer’e Ulaşlı’dan tam destek geldi

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Ulaşlı’ya çıkarma yaptı. Ulaşlı’da esnaflarla ve hemşehrileriyle buluşan Sezer’e, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katıldı.

 

“NE İSTİYORSANIZ YAPACAĞIZ”

Ulaşlı’da esnafları ziyaret eden, çay bahçelerinde hemşehrileriyle sohbet eden Aday Sezer’e ilgi ve destek çok fazlaydı. Ulaşlı ve beraberinde Gölcük’e yapılacak vizyon projelerini anlatan Aday Sezer, ilçe de yeni bir dönem başlayacağını ve bu dönemin ana eksenini de gönül belediyeciliğinin oluşturduğunu söyledi. Hemşehrilerimiz ne istiyorsa biz onu hayata geçirmenin gayreti içinde olacağı diyen Sezer, ulaşılabilir olacaklarını ve kapılarının her zaman açık olacağını da sözlerini ekledi.

 

ULAŞLI BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

Esnaf ve halka buluşması sonrasında akşam saatlerinde de Ulaşlı Düğün Salonu’nda mahalle teşkilatının düzenlediği proje tanıtım toplantısına katıldı. Burada Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP’lilere seslenen Sezer, “Ulaşlı’nın eksikliklerini burada yaptığımız ziyaretlerde hemşerilerimizle istişare ettik. Ulaşlı bizim göz bebeğimizdir. Hak değeri yeni dönemde de görecek” şeklinde konuştu.

 

YÜKSEK FARKLA KAZANACAĞIZ

Sezer, “Sizlerden seçim akşamına kadar gecenizi gündüzüne katıp çalışmanızı istiyorum. Cumhur İttifakı olarak oyumuzu arttırarak bu seçilerden çıkmamız gerekiyor. Seçim sandıkta kazanılır. 1 oyla seçimi kazanacakmış gibi çalışacağız, 31 Mart’ta da yüksek farkla kazandığımız seçimin zaferini hep birlikte inşallah kutlayacağız” diyerek sözlerini noktaladı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

98 − = 88