KAVAKLI GÖLCÜK’ÜN EN GÜZEL MAHALLESİ OLACAK

Gölcük Kavaklı Mahallesi’nin renkli simalarından çalışkanlığı ile takdir toplayan Muhtar Adayı Murat Demirci, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtar Adayı Murat Dermirci “Hayal edilen bir Kavalı için yola çıktını söylerken m mahalledeki esnafları ziyaret ederek, seçimlerde kendisi için destek istedi.

KAVAKLI GÖLCÜK’ÜN EN GÜZEL MAHALLESİ OLACAK

31 Mart Yerel seçimlerine 4 ay kala Kavaklı Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koyan Murat Demirci, durmak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Demirci, geçtiğimiz gün Kavaklıda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, neden Muhtar adayı olduğu konusunda esnaflara bilgilendirmede bulundu. Esnaflara hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verdi Muhtar Adayı Demirci, ‘Hedefim Kavaklı Mahallesini hayal edilen örnek mahalleye çevirmek. Buna inancım tam olduğu için adaylığımı koydum. Eğer mahalle sakinlerim beni seçerse mahalleme en güzel hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağım. Bugün değerli Kavaklı esnaflarımızı ziyaret ederek, kendilerine destek isteğimi ilettim. Kavaklı benimle Gölcük’ün en güzel mahallelerinden birisi olacak” dedi. Haber: Soner GÜLEZER 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 5 =