KAVAKLI GENÇLİĞİ’NİN ELLİBEŞ’E DESTEĞİ GÖLCÜK SEMALARINDA YANKILANDI

Kavaklı gençliği dün akşam organize ettikleri Kavaklı Buluşması ile Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş’e, ‘Kavaklı’nın abisini’ meclise göndereceğiz sözünü verdi
‘KAVAKLI’NIN ABİSİ MAHALLENE HOŞ GELDİN’
Dün akşam Gölcük’ün Kavaklı Mahallesi’nde AK Parti rüzgarı esti.
Kavaklı Mahallesi gençleri Sevtay Çağlar önderliğinde ‘Asmalı Konak’ta’ Mehmet Ellibeş’e özel bir program düzenledi.
Kavaklı gençliğinin düzenlediği programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daite Başkanı Murat Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ellibeş ve Berna Abiş,  Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, AK Parti Gölcük İlçe yöneticileri ve tüm ilçe kademeleri, mahalle Başkanları ve partililer katıldı.
 HAVAİ FİŞEKLERLE MUHTEŞEM BİR COŞKU YAŞANDI
Gölcük Kavaklı gençliği, dün akşam adeta şov yaptı. Gençler sahile sığmazken, Kavaklı gençleri “Türkiye Yüzyılı’na hazır’ mesajı verdiler. Kavaklı sahilinde gençler protokolü, havai fişeklerle ve muhteşem coşku ile karşıladılar.
Programı hazırlayan Kavaklı gençliğinden Sevtay Çağlar; “ Kocaeli’nin kıymetli başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Büyükakın, mahallemize hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamak bizlere şereftir. Gönlümüzde ki yeriniz, tartışmasız çok büyüktür. Kıymetli Gölcük’lü başkanlarım sizlerde hoş geldiniz. Bu geceyi Kavaklı Mahallesi ve gençliği olarak “Türkiye Yüzyılı’na hazır’ olduğumuzu ve bizim için kıymeti ve sevgisi anlatılamayacak kadar büyük olan başkanımız, abimiz, yarını vekili Mehmet Ellibeş’e desteğimizi göstermek istedik. Ben Kavaklıspor başkanlığı yaparken desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen, Kavaklı gençliğine her zaman abilik yapan  Mehmet Ellibeş başkanımızı meclise göndereceğiz inşallah. Başkanımız Kavaklının abisidir ve Kavaklı’da kendisinin  mahallesidir. Bizler Mehmet Ellibeş’i meclise göndereceğiz ve 14 Mayıs akşamı bu sevinci bu coşkuyu yine burada kavaklı gençliğiyle birlikte yaşayacağız. Buna inancımız tamdır. Bu yolda Kavaklının abisi bu gençlik seninle diyorum ve bu gençlik Türkiye Yüzyılına hazır diyorum.  Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Hoş Geldiniz’ dedi.
  ‘BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A,  SENİ SEVİYORUZ BAŞKANIM TEZAHÜRATLARI’
Gençler salona sığmazken, Kavaklı sahilinde büyük bir kalabalık ve coşku vardı. Gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, ‘Kocaeli’nin şansı, Büyük başkan, desteğimiz seninle, seni Allah için seviyoruz başkanım”  tezahüratlarında bulundular.
Başkan Büyükakın, kendisine gösterilen ilgi ve sevgi karşısında bende sizleri çok seviyorum gençler. Beni sevdiğiniz biliyorum, benimde sizi çok sevdiğimi bilin ve Türkiye’nin geleceğine inanın. Sizlerle bir arada olmaktan, gençlerle sohbet etmekten her zaman çok keyif alırım. Sizlerin yaşında kızlarım var, oğlum var. Sizleri aynı onlar gibi görüyorum. Onlar benim için neyse siz de aynı öylesiniz. İstiyoruz ki bu kentin çocukları da bu ülkenin çocukları da gençleri de geleceğin dünyasında daha güzel bir yere gelsinler. İyi yetişsinler. Dünyadaki akranlarıyla çok daha güçlü bir şekilde rekabet edebilsinler. Bizim ülkemiz sadece gençlerimiz değil, her alandaki insanımız kadınımız, erkeğimiz, gencimiz, yaşlımız hepsi dünya liginde en başta oynasınlar ve dünyada standartlara yön versinler istiyorum. Bizim derdimiz bu dünyaya nizam vermek. Bizim milletimiz bu yüzden yüce bir millet. Bu yüzden biz bununla gurur duyuyoruz. Biz gittiğimiz yerlerde kan akmasın, gözyaşı akmasın, insanlar ağlamasın istiyoruz. Oraya adalet gitsin istiyoruz. Ceddimiz hep böyle yapmış. Biz de böyle yapmak istiyoruz.
‘FERİHA ABLA DA KARŞIMDA BANA BAKIYOR AMA,  MEHMET AĞABEYİMİZ ANKARA’YA YOLLUYORUZ, SENDE BAVULUNU HAZIRLA FERİHA ABLA’
Başkan Büyükakın sözlerinin devamında; “ İnşallah Mehmet ağabeyimizi  sekizinci sıradan vekil yolluyoruz değil mi? Söylemiştim daha öncede, Ona torun baktırmayacağımı söyledim, aht ettim. Torun baktırmak yok Mehmet abiye. Feriha abla da karşımda bana bakıyor ama, ben yine de tekrarlıyayım. 14 Mayıs’ta Allah’ın izni sizlerin desteği ile Mehmet Ağabeyimiz Ankara’ya gidiyor İnşallah” ifadelerini kullandı.
KAVAKLI’DAN BÜYÜKAKINA ‘HER ZAMAN’ CEVABI
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Kocaeli’ni ilçe ilçe gezmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla buluşuyoruz.  Yorulmadan, durmadan yolları arşınlamaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyoruz.  Gördüğümüz ilgi ve destek çok büyük, tıpkı burası gibi, burada olduğu gibi sevgi ve büyük bir destek var Kocaeli genelinde de Hamd olsun. Vatandaşlarımız bize gönüllerini açıyor, hanelerini açıyor. “Doğrusu AK Parti” diyerek bizlere  yol arkadaşı olduğunuz için canı gönülden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi de ülkemizdeki durdurulamaz yatırımların devam etmesi, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin önünün açılması için sizlerin desteğini ihtiyacımız var. Bizimle misiniz? Diyen Başkan Büyükakın’a Her Zaman cevabı Gölcük Semalarından duyuldu.
MEŞALELERLE KARŞILADILAR
Kocaeli’nin  bütün ilçelerinde ayak basmadık yer bırakmayan Ellibeş dün akşam evindeydi. Kavaklı gençliğinin Kavaklı’nın abisi, mahallene Hoş Geldin afişleri ile karşılanan Ellibeş, ‘Gördüğüm manzara karşısında duygulanmamak elde değil. Dostlarım, sizlere 15 yıl hizmet ettim, büyük bir istekle ve aşkla yaptım görevimi, sonrası tam emekli oldum derken İl Başkanlığı ve şimdi ise milletvekilliği yolundayım. Bu yolda desteklerinize talibim. Gölcük’ten, içinizden birinin Gazi meclisinde olmanızı dilediğinizi gözlerinizde görüyorum. Size hiçbir zaman yalan söylemedim. Sizlere yıllarca hizmet etmenin derdinde oldum. Bundan sonrada daima emrinizde olmaya, beraber yol yürümeye devam edeceğim’ dedi.
‘Gölcük benim evim’ diyen Ellibeş’e Kavaklı mahallesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü verdiler. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, “Tüm coşkumuz ve heyecanımızla 14 Mayıs için geri sayıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ardında dik yürüyüşümüzde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan sevgili Gölcüklü hemşerilerime ve tüm Kocaeli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Tuğba Zeren

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1