KATİL DAYI TUTUKLANDI

Kocaeli’nin Gebze İlçesinde 7 yıldan bu yana kayıp olarak aranan Seher Okusal’ın, kardeşi Mevlüt Okusal tarafından öldürüldüğü ve cesedinin ormanlık bir alana gömüldüğü belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Mevlüt Okusal tutuklanırken, Ormadan gizlenen cesede ait kemiklere de ulaşıldı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  Gebze İlçesinde ikamet eden Seher Okusal (27), 2012 yılında bir anda ortalıklardan kayboldu.  Yakınları tarafından polise haber verildi. Ancak kendisi ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmadı.   Geçtiğimiz günlerde Seher Okusal’ın 17 yaşındaki Sevilay A. isimli kızı,  ATV’de yayımlanan  ‘ Müge Anlı ile tatlı sert’ programına katıldı. Annesinin 2012 yılından bu yana kaybolduğunu söyledi.   TV’de yayınlanan program sonrası Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı  Cinayet Büro Ekipleri tekrar dosyayı tekrar açtı.

ŞAHISLARIN İFADELER ALINDI

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri, önce proğrama başvuru yapan Sevilay A.’nın ifadesini aldı. Ardından olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.  Seher Okusal’ın kaybolmadan önce görüştüğü arkadaşları ve akrabaları tek tek  tespit edilerek tanık olarak ifadelerine başvuruldu.

ESKİ EŞİNE SÖYLEMİŞ

Toplanan bilgilerden Seher Okusal’ın en son kardeşi olan Mevlüt Okusal (30)’ın yanında olduğu belirlendi.  Toplanan deliller ile 02 Şubat günü  İstanbul ve Gebze’de operasyonlar düzenlendi.  Operasyonlarda Seher Okusal’ın babası Hayrettin Okusal, kardeşi Mevlüt Okusal ile olay tarihinde son görüştüğü arkadaşı M.N isimli şahıs ve Mevlüt Okusal’ın eski eşi M.G gözaltına alındı. M.G ifadesinde eski eşi Mevlüt Okusal’ın, kardeşi Seher Okusal ile tartışırken öldürdüğünü kendisine söylediğini ileri sürdü.

İTİRAF ETTİ

İfadeleri alınan Seher Okusal’ın babası HayrettinOkusal, eski yengesi M.G ile arkadaşı M.N serbest bırakıldı.  Mevlüt Okusal ise yapılan sorgusunda olay tarihinde kardeşi Seher Okusal’ın eve alkollü bir şekilde geldiğini, alkollü olması nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, tartışmada kendisini itekleyince duvara çarparak öldüğünü itiraf etti.

CESET HALA ARANIYOR

Ayrıca olayın ardından kardeşinin cesedini bir çop torbasına koyup evinin arkasında bulunan derede bir süre sakladığını, daha sonra da Gebze Cuma Köy’de bulunan bir Ormanlık alana götürüp sakladığını söylediği öğrenildi.  Mevlüt Okusal, tamamlanan işlemleri sonrası önce kardeşini gömdüğü ormanlık alana yer göstermeye, daha sonra Gebze Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Mevlüt Okusal tutuklandı.  Okusal’ın gösterdiği yerde kadavra köpeği ile yapılan aramalar ise  Pazartesi öğle saatlerinde sonuç verdi.  Seher  Okusal’a ait olduğu düşünülen kemiklere ulaşılarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4