KARTEPE’DE İMAR MEVZUATI GÜNCELLEME EĞİTİMİ  

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022 yılı eğitim programı kapsamında belediye personeli için “İmar Kanunu Teorik Güncelleme” eğitimi düzenlendi.

 

Kartepe Belediyesi 2022 yılı eğitim programı kapsamında belediye personeline yönelik eğitim seminerlere ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda faaliyetlerin verimli hale getirilmesi ve vatandaşların işlemlerinin hızlı çözümüne yönelik imar mevzuatı hakkında personele Kartepe Belediyesi meclis salonunda eğitim verildi.

 

SEKİZ MÜDÜRLÜK PERSONELİNE

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Etüt ve Proje, Emlak İstimlak, Hukuk, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlükleri personeline “İmar Mevzuatı” eğitimi verildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Belediye personeline eğitim veren KOÜ Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Murat Selim Biçer, 12 ders halinde planlanan seminerlerinde; ilk bölümde taşınmazlarla ilgili Temel Bilgi ve Kavramlar, Kadastro-Tescil-Mülkiyet kanunu, kurumdaki iş ve işlemlerin sağlıklı ve sorunsuz ilerleyebilmesi, ayrıca personel ile vatandaşların mağdur olmaması için resmi gazete, görev, yetki ve sorumluluklarıyla ilgili belgeleri mutlaka okumaları yönünde personele bilgi verdi.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Değişen mevzuat hükümleri konusunda personelimizin bilgilerini güncel tutuyoruz. Hizmet içi eğitim seminerleri halkımıza sunulacak hizmetin kalitesini arttırmayı sağlamak amacıyla önemsiyoruz. Özellikle yerel yönetimlerde bu daha da önem kazanmaktadır. Yerel yönetimlerde personele yapmakta olduğu işin daha iyi yapılmasını sağlamak için gerekli bilgi ve yeteneği kazandırmak, geliştirmek ve bunu yeterli periyotlarda tekrarlayarak güvenilir ve hızlı hizmet veriyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + = 9