KARTEPE BELEDİYESİNDEN TUGAY’A VEFA

Kartepe Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

TUGAY’I UNUTMAYACAĞIZ

Başkan Kocaman, “Bugün hüzünlüyüz. Hep birlikte bir kardeşimizi arkadaşımızı kaybettikten sonraki ilk meclisimiz. Tugayımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına Allah’tan sabır diliyorum, Tugay çok güzel bir kardeşimizdi. Onu unutmayacağız.” Dedi.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL

Tüm meclis üyelerinin ortak teklifi ile gündeme alınan Kartepe Belediye meclis üyesi Tugay Adak’ın adının yaşatılması maddesi de oy birliği ile kabul edildi.  Elim bir olay sonrasında hayatını kaybeden Tugay Adak’ın adının doğduğu, yaşadığı yerde yaşatılacağını açıklayan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman şunları söyledi:

FUTBOL SAHAMIZA TUGAY’IN ADINI VERECEĞİZ

“Sarımeşe Mahallesi’nde bir futbol sahamıza Tugayımızın adını vereceğiz. Gereken çalışmaların tamamlanması sonrasında hep birlikte açılışı yapacağız.” Kartepe Belediyesi Mart  ayı meclis toplantısında elim bir olay sonrasında hayatını kaybeden Tugay Adak’ın oturduğu koltuğa karanfil içerisinde fotoğrafı konuldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 9 = 16