KAROSMANOĞLU MÜJDE VERDİ

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Gölcük ziyareti esnasında,STK’ları ziyareti esnasında Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneğini ziyaret etti.Ziyaret esnasında Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, 110 km’lik Gölcük-İznik Yolu’nu 53 km’ye düşürecek alternatif yolun önümüzdeki aylarda asfaltlanacağının müjdesini verdi.

 

 

 

KAROSMANOĞLU MÜJDE VERDİ

Gölcük İznikliler Dernek Başkanı ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği  yönetim kurulu üyesi Hasan Basri Başbay müjdeli habere sevindiklerini belirterek “Bursa Büyükşehir Belediyesi kendi sınırlarının dahil olduğu yere kadar asfaltlama çalışmalarını tamamladı.Bu çalışmalarından dolayı Başkan Alinur Aktaş ve ekibine vatandaşımızın teşekkürlerini iletiyoruz. Asfaltlanan yolun görüntüsü mükemmel tamamlanmayan taraf Kocaeli tarafında çalışma yok. Başkan Karosmanoğlu önümüzdeki aylarda asfaltnacağı müjdesini verdi bizde çok sevindik.Çalışmaların bir an önce hızlandırılması vatandaşlarımız tarafından çok istenmektedir. Kocaeli Büyükşehir Başkanı Karosmanoğlundan aldığımız müjdeli haberi vatandaşlarımız ve üyelerimizle paylaştık” dedi.

 

GÖLCÜK-İZNİK 53 KM OLACAK

Nisan 2018 tarinde yapımı planlanan çalışmaları aradan 5-6 ay gibi süre geçmesine rağmen başlanmadı. Gölcük-İznik arası  mesafe 110 km olan yolun 53 km’ye düşmesi zaman tasarrufunun yanısıra yakıt tasarrufu ve ekonomiye kazanç sağlayacak. Gölcük-İznik arasında seyahat yapan vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karosmanoğlunun tekrar ilgili mütaahhitle görüşmelerini isteyerek “Uzun yıllardır kullandığımız yolun Bursa tarafına düşeni kısmı Bursa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile kullanılabilir hale geldi. Gölcük’de yaşayan İznikliler olarak bizde Büyükşehir Belediye Başkanı Karosmanoğlunun müjde vermesinden ziyade işi alan firma yetkilileriyle bir araya gelip yol çalışmasına başlansın istiyoruz. 110 km’lik yol 53 km’ye düşecek olması bizi sevindirsede hala Kocaeli Büyükşehir Belediyesi müjde vermekle yetiniyor olmasına şaşırıyoruz. Önümüz kış ve şartlar ağırlaşacak  o yüzden bir an önce kış bastırmadan  yol çalışmasının başlanmasını Başkan Karaosmanoğlundan rica ediyoruz. Gölcük-İznikliler Derneği ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneğine çabalarından dolayı teşekkür ederken aynı hassasiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karosmanoğlundan bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − 36 =