Karaosmanoğlu’dan Sezer’e hayırlı olsun ziyareti

Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti. Başkan Sezer, Karaosmanoğlu’nu belediye hizmet binası önünde karşıladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni başkana görevinde başarılar dileyen Karaosmanoğlu “Sizlerin başarılı olması bizleri gururlandırmaktadır. Gölcük, Donanma Komutanlığı, Tersane, Ford Fabrikası gibi önemli kurumları bünyesinde barındıran Kocaeli’nin güzide bir ilçesidir. Yeni dönemde yapılacak olan projelerle daha da gelişecektir. Biz biliyoruz ki, koltuklar bizlere emanet ve zamanı gelince kalkmayı bilmek gerekiyor. Kocaeli’ye üç dönem başarıyla hizmet ettik. Şimdi yeni bir yönetim var. Ben sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

TECRÜBELERİ VE DESTEĞİ ÖNEMLİ

“Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli ağabeyim İbrahim Karaosmanoğlu ilimize, ilçemize 15 yıl da çok önemli hizmetler etti diyen Başkan Sezer, Sayın Başkanımın tecrübeleri ve bize desteği çok önemli. Ben eminim ki, Başkanımız bizlere her zaman rehber olacaktır. Bu da bize güç verecektir. Kendisine bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 32 = 35