KARAMÜRSEL’DE DEPODA YAŞIYORLARDI!

Şanlıurfadan gelerek Kocaelinin Karamürsel ilçesine yerleşen ve maddi imkansızlardan dolayı geçinemeyen Sar ailesi, yeni yerlerine yerleştirildi.

4 AY ÖNCE TAŞINMIŞLAR

Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin derdine derman olmaya devam ediyor. Bir buçuk yıl önce memleketinden Kocaelinin Karamürsel ilçesine yerleşen ve maddi imkansızlıktan mezbeleliği andıran bir yerde yaşayan Sar ailesine de sahip çıkıldı.

4 YAŞINDA VE 8 AYLIK BEBEKLERİ VAR

Biri 4 yaşında diğeri ise 8 aylık olan çocukları ve eşi ile yaşayan İbrahim Sara Büyükşehir ekipleri kucak açtı. Yaşadıkları depoyu andıran yere gelen Büyükşehir yetkilileri aileyi İzmit ilçesinde bulunan Barınma Merkezine yerleştirdi. Sıcak bir yuvaya kavuşan aile Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

HAYATA TUTUNDUK

Baba İbrahim Sar bir tersanede çalıştığını ifade ederek çocukları ile birlikte gerçek bir ev ortamında yaşayacakları için çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyükşehir Barınma Merkezinde maddi ve sosyal desteklerinin yapıldığını kaydeden baba Sar Artık yeniden hayata tutundum. İnşallah bundan sonra yeni bir sayfa açılacak bizim için dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 + = 46