KARADEMİR: “SIKILMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

 

 

 

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir geçtiğimiz Cumartesi yapılan olağan kongre sonrasında ilk yönetim kurulunu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, “Seçim startı bizim içi bugünden başlıyor. Gölcük’te sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız”dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir geçtiğimiz Cumartesi yapılan olağan kongre sonrasında ilk yönetim kurulunu toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim olarak basına poz verilen ilk toplantı da önemli açıklamalar yapan Karademir şunları söyledi: “Tüm şehitlerimize rahmet ve başsağlığı diliyorum. Geçtiğimiz Cumartesi günü tarihi bir olaya şahitlik ettik. İYİ Parti’mizin birinci olağan kongresini yaptık. Kurucu ilçe yönetimime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek yönetim kurulu ve gerekse partimize destek verenlerin bizlere çok büyük katkıları oldu” dedi.

 

“SIKILMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Açıklamasına devam eden Karademir, “Yalnız olmadığımızı bizlere anımsatan herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimizin bir kısmı Yargıtay’dan kaynaklanan sebeplerden dolayı delege listesinde yer alamadılar. Oyunu kullanmak istediği halde kullanamayanlar oldu. Belirtmek isterim ki bu sorun tarafımızdan değil, Yargıtay sisteminden kaynaklanmaktadır. Bu noktada gerekli düzeltmeleri yapmak için girişimlerde bulunuyoruz. Kısıtlı zaman ve imkânlarla yol alıyoruz Siyaset hedef ve iddia işidir. Tüm İYİ’ler arasında Gölcük olarak en iyisi olacağız. Seçim startı bizim içi bugünden başlıyor. Gölcük’te sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız”diyerek sözlerini tamamladı. Haber:Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 50 = 59