KARADEMİR: “İYİ PARTİ EZBERLERİ BOZMUŞTUR”

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir 1.Olağanüstü Kurultayı değerlendirdiği bir basın açıklaması yaptı. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Sayın Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur” dedi. İYİ Parti Gölcük Basın Sözcüsü Çetin Kocatürk ise yaptığı açıklamada, “Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyaret etmek istediklerini Ülkücü gençler tarafından içeri alınmadıklarını dile getirdi.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir Ankara yapılan ve Meral Akşener’in tekrar genel başkan olarak seçildiği ve yeni yönetim kadrolarının belirlendiği 1. Olağanüstü Kurultay’ı sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu. Karademir açıklamasında şunları söyledi: “01/04/2018 tarihi itibariyle İYİ Parti 1.01ağanüstü Kurultayını müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her ilden binlerce insan, onlarca otobüs ile adeta Ankara’ya çıkartma yaptık. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Sayın Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur” şeklinde konuştu.

MERAL AKŞENER’İN TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Açıklamasına devam eden Karademir, “Kurultaya ilişkin duyuru afişlerimiz sökülmüş, TV kanalları korkudan yayın yapamamış, İYİ Partinin halka kucaklaşması engellenmeye çalışılmıştır. Bu konuya ilişkin yalnızca şunu söyleyeceğim; Siz tüm çiçekleri söktünüz diye bahar gelmekten vazgeçer mi? Bizler de vazgeçmeyeceğiz. Pazar günü olmasına rağmen, işini gücünü bırakarak, tüm yorgunluğu göze alarak Kurultayımıza gelen yöneticilerimize, üyelerimize ve gönüllülerimize şahsım adına çok teşekkür ediyor, sayın genel başkanımız Meral Akşener’in de en kalbi duygularla teşekkürlerini iletmekten onur duyuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“ÜLKÜ OCAĞI MENSUBU GENÇLER BİZİ İÇERİ SOKMADILAR”

İYİ Parti Gölcük Basın Sözcüsü Çetin Kocatürk’de bir açıklama yaptı. Alpaslan Türkeş’i mezarı başında ziyaret etmek istediklerini ama ziyarete kapalı denmesi sonucu içeri giremediklerini dile getiren Kocatürk ayrıca şunları söyledi: “Otobüsteyken Alpaslan Türkeş’in anıt mezarına girişin yasaklandığı haberi geldi. Biz partililer olarak Ankara’ya geldiğimizde ilk olarak Anıtkabir’e gittik. Sonrasında anıt mezara gitmek istedik orada karşılaştığımız manzara şuydu. Belirli yerlerden almış oldukları talimatlarla girişe konuşlandırılmış Ülkü Ocağı mensubu gençler, İYİ Partili’lerin Alpaslan Türkeş’in mezarını ziyarete kapalı olduğunu ve giremeyeceğimizi söyleyerek bizleri engellediler. Merhum Alpaslan Türkeş’e bir Fatiha okumak istediğimizi belirtmemize rağmen, bize müsaade etmediler. Biz de orayı problem olmaması adına terk ettik” dedi.

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)