KARADAĞ ANKARA’DA ÖNEMLİ ETKİNLİĞE KATILDI

Sampaş Holding tarafından Ankara düzenlenen yasal mevzuatlar çerçevesinde ‘Yeni Nesil Belediyecilik’ anlayışının aktarıldığı etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer adına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ katıldı. Belediyecilik açısından önemli bilgilerin aktarıldığı etkinlik ilçemiz açısından yeni projelerin hayata geçmesi noktasında yol gösterecek

Sampaş Holding tarafından 2019-2024 yönetim dönemi için, vizyon projelerin gerçekleştirilebileceği, belediyelere gelir artışı veya gider azaltmasını sağlayacak, yasal mevzuatlar çerçevesinde YENİ NESİL BELEDİYECİLİK anlayışının aktarıldığı etkinlik Ankara  JW Marriott Otel’de gerçekleştirildi. Bu önemli etkinliğe Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ katılırken, Türkiye’den birçok belediyede yer aldı.

ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİM

Akıllı enerji, Safe City, Vatandaş Odaklı Çözümler, Kentsel Dönüşüm, Akıllı Şehir Ekonomisi ve Finansman Hizmetlerin konu başlığı olarak ele alındığı etkinlikte, Huawei, Crec-China Railway Engineering Company önemli firmalarda yer aldı. Başkan Yardımcısı Karadağ konferanslara katılırken, açılan stantları ziyaret ederek firmalarla da çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

ÇOK FAYDALI BİLGİLERLE DÖNÜYORUM

Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ yaptığı açıklamada, “Sampaş Holding tarafından gerçekleştirilen ve iki gün süren yeni nesil belediyecilik konularının ele alındığı bir etkinliğe Gölcük Belediyesi adına katılma imkanı buldum. 1. Gün İller Bankası Genel Müdürü ile görüşmeler sağladık. Akıllı şehirler, yeni nesil belediyecilik, akıllı kentsel dönüşüm, Avrupa Birliği Projeleri, akıllı atık ve döngüsel ekonomi konularında önemli görüşmeler gerçekleştirdim. Gölcük’e çok faydalı bilgiler ve gerekli kişilerle yaptığım görüşmelerle dönüyorum. İlçemizin gelecek planlamasında ve hayata geçireceğimiz projelerde bu tecrübelerden faydalanma imkanı bulacağız” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 4 =