KARACAN´IN KATİL ZANLISI HAKİM KARŞISINDA

Kasım ayında başından vurularak hayatını kaybeden Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın katil zanlısı Sedat U., ilk kez hakim karşısına çıktı.

Sakarya Goodyear Fabrikasında, geçtiğimiz kasım ayında uğradığı silahlı saldırı neticesinde başından vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın katil zanlısı Sedat U., bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya merhum Karacan’ın avukatlığını yapan Kezban Hatemi, 5 aydır tutuklu olarak cezaevinde bulunan katil zanlısı Sedat U. ile avukatı ve sendika temsilcileri katıldı.  Sakarya Goodyear fabrikasında yaşanan ve cinayetle sonuçlanan olayda Abdullah Karacan hayatını kaybetmişti. Fabrikanın temsilciliğinde meydana gelen arbedede Karacan, kendisine ait silah ile başından vuruşmuş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay sırasında sendikanın İşyeri Temsilcisi Osman Bayraktar (44) göğsünden, Lastik-İş Sakarya Şube Başkanı Mustafa Sipahi (46) de bacağından yaralanmıştı .Fabrikada yaşanan olayın ardından ticari taksiye binerek olay yerinden kaçan Sedat U., kısa süre içerisinde yakalanmıştı. Emniyette ifadesi alınan zanlı, savcılıkça sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 5 aydır tutuklu olan Sedat Uzunlar bugün ilk defa hakim karşısına çıktı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen mahkemede katil zanlısı Sedat U. ifade veriyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 6 =