KAR NE ZAMAN GELECEK?

Meteoroloji, kar yağışı için tarih verdi. Kocaeli’de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek, çarşamba günü yağmurlu hava yerini kar yağışına bırakacak. Kaynak: Meteoroloji tarih verdi! Kocaeli’ye kar geliyor.

Bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, önümüzdeki günlerde de devam edecek ve sonrasında sıcaklık bir anda düşecek. Kar yağışı için tarih veren Meteoroloji, 26 Aralık Çarşamba günü Kocaeli’de ve ilçemizde kar yağışının görüleceğini belirtti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre Gölcük’te Pazar günü bulutlu ve ılık bir hava beklenirken, en düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 12 derece olacak.

ÖZLEDİĞİMİZ KAR ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞABİLİR

Hafta başında da bulutlu ve ılık bir hava beklenirken en düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 13 derece hissedilecek. Salı günü ise kent genelinde yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar düşerken en düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 6 derece dolaylarında hissedilecek. Çarşamba günü yağmurlu hava yerini kar yağışına bırakacak. Kar yağışı ile birlikte sıcaklık daha da düşecek, en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık 3 derece olarak hissedilecek. Perşembe günü karla karışık yağmur, cuma günü ise yağmurlu bir hava bekleniyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − = 58