KAPALI PAZAR YERİ TAMAM

 

Gölcük Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Yeni Mahalle Kapalı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaklaşık 4370 metrekare alan üzerine inşa edilen Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri, muhtarlık binası ve sosyal merkez inşaatı büyük oranda tamamlandı. 

 

 

YAKLAŞIK 4370 METREKARE ALANI KAPSIYOR

Yeni Mahalle ve çevre mahallelerde yaşayanların talebi üzerine projelendirilen ve geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri, muhtarlık ve sosyal merkez inşaatı son aşamaya geldi. Gölcük Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hızla ilerlerken pazaryerinin çevre düzenlemesi ve Pazar alanının çizgileri çizilmeye başlandı. Kapalı Pazar yeri inşaat alanında bulunan idari binanın içerisinde muhtarlık, Zabıta odaları, derslikler ve bina yanında çocuk parkı bulunuyor. Yaklaşık 4370 metrekare alanda yapılan pazar yeri, tamamlandığında vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek.

HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine kapalı pazar yeri inşaatına başladıklarını belirten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, inşaatın kısa sürede tamamlanmasını planladıklarını belirterek, pazar yerinin vatandaşların daha rahat ve temiz olanaklar içinde alışveriş yapabilmelerini sağlayacağını söyledi.  Başkan Ellibeş, “Halkımızın iklim koşullarından etkilenmemeleri adına ilçemizdeki bazı Pazar yerlerini kapalı Pazar yeri haline dönüştürüyoruz. Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesini içeren Pazar yerimiz sokak ve mahalle aralarında kurulmaktaydı buda bazı sıkıntıları getiriyordu. Bu sıkıntıları çözmek ve halkımıza hakkettiği değeri sunmak adına Yeni Mahallede bulunan bir arsayı kamulaştırarak burada bir kapalı pazar yeri projesi oluşturduk. İnşat çalışmaları tamamlanmak üzere. İnşallah çok yakın bir sürede kapalı pazar yerimiz bitmiş olacak. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 + = 44