BÜYÜKAKIN MAZBATASINI ALDI

 31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, mazbatasını alarak resmen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

610 bin 350 oy alarak, yüzde 55,57’lik oy oranıyla Kocaeli’nin yeni başkanı seçilen Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın,  mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Hakimi Yusuf Coşkun’dan aldı. Adliye binasında İl Seçim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen mazbata törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İl başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP’YE TEŞEKKÜR

Mazbatasını teslim alan Büyükakın Adliye önünde yaptığı konuşmada, “Seçimlerde başarı elde ettik. Bu başarının en büyük aktörü teşkilatlarımızdır. Tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. MHP ile ittifak yaptık. MHP teşkilatlarına da teşekkür ederim ama en büyük teşekkürü Kocaeli halkına ediyorum. Onları mahcup etmeyeceğiz. Rabbim utandırmasın” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 20 = 30