“KANSERİN EN ÖNEMLİ İLACI SEVGİDİR”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, 4 Şubat Dünya Kanser Günü olması nedeniyle KOÜ, Kent Konseyi ve Kanserle Mücadele Derneği´nin düzenlediği konferansa katıldı. Daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü´ne giden Çakır,”Kanserin en önemli ilacı sevgidir” dedi.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Dünya Kanser Günü olmasından dolayı KOÜ, Kocaeli Kent Konseyi ve Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği’nin Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde bulunan Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlemiş olduğu konferansa katıldı. Buradaki ziyaretin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü’ne de giden Gönül, hastalarla bir araya gelerek acil şifalar diledi.  Ziyaretlerde Gönül’e; İlçe Başkanı Ali Güney ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı eşlik etti.

DUALARIM SİZİNLE

Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü’ne yapmış olduğu ziyarette Başhekim Adem Çakır ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Şener’den bilgiler alan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, hastalarla bir araya geldi. Hastalar ile bir süre sohbet eden Gönül, “Kanserin en önemli ilacı sevgidir. Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinle, hepinize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 + = 21