KAMAN´DAN YENİ SANAYİ SÖZÜ

İYİ Parti ve CHP´nin ortak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Sorunları dinleyen Kaman esnafa yeni sanayi sözü verdi.

Millet İttifakı’nın İyi Parti’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman,  İttifak’ın Darıca Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yakup Törk ile beraber Darıca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri üyeleri ve Küçük Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Darıca’lı sanayicilerin sorunlarını dinleyen Kaman sorunları yerinde inceledi.

SANAYİ ESNAFLIĞINI İYİ BİLİRİM

Yapılan toplantıda esnaf adına konuşan Darıca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif başkanı Yılmaz Serçe, çalışma ortamlarının zorluğunu Kaman’a aktardı. Başkan Yılmaz sanayilerinin küçük olduğunu ve yollarının bozuk olduğunu dile getirirken çevre düzenlemesininde eksik olduğunu belirtti ve başkan adayı Kaman’dan kendilerine destek olunmasını talep etti.  Dr. Serdar Kaman,  kendisininde bir dönem sanayi esnaflığı yaptığını ve küçük ölçekli sanayicinin sorunlarını iyi bildiğini kaydederek, göreve gelmesi halinde daha geniş dükkanları olan yeni sanayi yapılması için söz verdi. Son olarak Kaman, yeni sanayi yapılana kadar mevcut sanayideki sorunlarında giderileceğinin teminatını verdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3