Kahveler kepenk kapattı, sokaklar bomboş

İçişleri Bakanlığının, 81 il valiliğine “koronavirüs tedbirleri” konulu göndermiş olduğu ek genelge ile Gölcük merkezdeki kahveler kepenk kapattı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne yönelik Türkiye alınan önlemleri genişletti. Bu kapsam çerçevesinde, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine korona virüs konulu bir genelge göndererek bazı yerlerin faaliyetlerinin geçici bir süreliğine durdurulacağını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında insanlara açık istirahat ve eğlence yerleri olarak faaliyet yürüten, vatandaşların yakın mesafede bir arada bulunarak bulaşma riskinin artırılacağı değerlendirmesi sonrası kafe, lokanta, faaliyetlerini dün saat 00.00 itibariyle geçici süre durdurdu.

KAHVEHANELER KAPATILDI

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine ‘korona virüs tedbirleri’ konulu ek bir genelge göndermesinin ardından sinema, kafeterya, kahvehane gibi alanlar korona virüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Özellikle sabah saatlerinde yoğunluk olan bölgelerde kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

SOKAKLAR BOMBOŞ

İçişleri Bakanlığının, 81 il valiliğine “koronavirüs tedbirleri” konulu göndermiş olduğu ek genelge ile Gölcük merkezi bomboş insanlar olayın ciddiyetini anlayarak dışarı çıkmıyorlar, Kahvehaneler, birahaneler, eğlence yerleri geçici bir süreyle durduruldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 3 =