KADINLARIMIZ SAHADA

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, günlerdir adeta Gölcük’ü arşınladı. Günlerdir Gölcük ziyaretleri devam eden vekil Katırcıoğlu, dün şehrin kadınlarını hemcinslerini ziyaret etti. Bu ziyarette kendisine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in eşi Türkan Sezer ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in eşi Ayşe Seymen, AK Parti Kadın Kolları başkanı Saime Yelken eşlik etti. Sezer ve Seymen tam kapanma sonrasında ev ziyaretlerine kaldığı yerden hem devam ederek, hem de vekil Katırcıoğlu’na eşlik ettiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu sosyal medyadan “Emine Bayrak Annem iki gözü oğlunu ahirete uğurladı. Rabbim sabırlar versin. Allah başka acılar vermesin inşallah. #köyköykocaeli #mamuriyeköyü mesajıyla paylaştı.

Mamuriye Köyünün kadınlarını ziyaret eden Kocaeli milletvekili Katırcıoğlu ve Gölcük’ün yöneticilerinin eşleri Türkan Sezer ve Ayşe Seymen, birçok aileye misafir oldular.

Gölcük belediye Başkanı Sezer’in eşi Türkan Sezer; “Hamdolsun, tam kapanma döneminin ardından özlem duyduğumuz büyüklerimizle hasret gidermeye devam ediyoruz. Değerli büyüklerimiz, bizlere olan emirleriniz için sizleri ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Rabbim hepinize sağlık ve afiyet nasip eylesin, bunun yanı sıra birçok aileye de misafir olarak, bizlere evlerini açan hemcinslerimizle hasbihal ettik. Gönül kapılarını açan tüm mamuriyeli hemşerilerimize can_ı gönülden teşekkür ediyorum ” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in eşi Ayşe Seymen; “Mamuriye Köyümüzü  ziyaret ettik. Kadınlarımız  kapılarını bizlere sonuna kadar açtı. Çay tekliflerini memnuniyetle kabul ettik. Evlerine misafir olarak hayır dualarını aldığımız büyüklerimiz de oldu. Mamuriye köyünün güler yüzü, bizlere güç verdi. Evlerini bize açan tüm hemşehrilerimize, güler yüzünü eksik etmeyen ev sahiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Güzel bir Köy çıkarması çıkaran Kocaeli milletvekili Katırcıoğlu ve Gölcük’ün yönetecilerinin eşleri Türkan Sezer ve Ayşe Seymen, Mamuriye Köyü sakinleri ile yaptıkları istişare sonrası Allah, cansiperane mücadele eden ormancılara, Devletimize ve Milletimize yardım etsin sözleriyle köy ziyaretlerini sonlandırdılar.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =