İzmit’te fuhuş operasyonunda 3 kişi yakalandı

İzmit Erenler Mahallesi’nde iki ayrı dairede fuhuş yaptırıldığı iddiası üzerine başlatılan operasyonda 3 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Erenler Mahallesi’nde 2 ayrı dairede fuhuş yaptırıldığı iddiaları üzerine Kocaeli İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri evleri takibe aldı. Yapılan çalışmada şüphelilerin İstanbul ilinden getirilen yabancı uyruklu kadınları borçlandırma, silahla tehdit ederek fuhuş yaptırdıkları tespit edildi. Polis ekipleri önceki gün düğmeye basarak, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

BİRİ TİCARİ TAKSİDE

Adrese yapılan operasyon sırasında kaçan Özbek uyruklu N.K.(36), İzmit D-100 Karayolu üzerinde ticari takside, Türkmen G.A.(36) isimli kadın ise evde gözaltına alındı. Operasyon sırasında kadınları fuhuşa zorladığı öne sürülen ve aracı ile İstanbul’a kaçan şüpheli M.Ç, dün Ümraniye’de yakalandı. Şüphelinin benzer suçlardan çok sayıda kaydının bulunduğu, el konulan çantasında çok sayıda telefon ve sim kart ele geçirildi. Kadınlar ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edildi. M.Ç.(36) ise Asayiş Şube’de tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − = 78