“İZMİT´İ KORUYACAĞIZ”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Batı Trakya Türkleri Derneği’nin konuğu oldu. Açıklamalarda bulunan Gönül “Gönülden gönüle bağ kurmak istiyoruz. Burada bir ablanız, bir kızınız ve bir kardeşiniz var. Analar evlatlarını ayırmaz. Biz de İzmit’i koruyacağız” dedi.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı Lütfi Bodur ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen buluşmaya başkan adayı Gönül’ün yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, eski belediye başkanı Halil Vehbi Yenice, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı eşlik etti.  Gönül, ziyarette açıklamalarda bulundu.

GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

“Sizler gibi yurdumun yedi bölgesinden buralara gelmiş ve renk katmış kardeşlerimiz var” diyerek sözlerine devam eden Gönül, “Herkesin gururla bakacağı bir İzmit düşüncesi ile yola çıkıyoruz. Bu şehir için sosyal ve kültürel alanda neler yapacağımızı hep birlikte konuşup karar vereceğiz. Gençlerimizin önünü açacağız. Kendi kaynaklarını sağlayan projeler yapacağız. Vatandaşımızın rızası olmadan hiçbir iş yapmayacağız. Bizler gönülden gönüle bağ kurmak istiyoruz. Burada bir ablanız, bir kızınız ve bir kardeşiniz var. Analar evlatlarını ayırmaz. Biz de İzmit’i koruyacağız” ifadelerini kullandı.

ARTIK TEZKERE SAYIYORUZ

“Burası bizim de yuvamız oldu. Kendimizi burada artık ev sahibi gibi hissediyoruz” diyerek sözlerine başlayan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Görevimizde bir buçuk ayımız kaldı 50 güne düştük artık tezkere sayıyoruz. Bizden sonra gelecek yeni arkadaşlarımız, yeni heyecan ve umutlarla çok daha güzel işler yapacak. Sibel Hanım bizim yıllardır siyasette yol yürüdüğümüz bir arkadaşımız. Ben inanıyorum ki Sibel Hanım’ın belediye başkalığında yeni bir başarı sayfası açılacaktır” diye konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 − 33 =