İZ BIRAKAN ESKİ BAŞKANLARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İZ BIRAKAN ESKİ  BAŞKANLARDAN

GÜREL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri Olağan Kongre ile seçilmiş başkan olan CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Gürel’i, önceki gün CHP’nin kentte iz bırakan, eski İlçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu ve Caner Uzuner ziyaret etti ve hayırlı olsun dediler.

Yeni dönem başkanlığı görevinde başarılar dileriler

CHP Gölcük İlçe Başkanlığı görevine gerçekleştirdikleri olağan kongre ile seçilmiş başkan olarak devam eden Fikret Gürel’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Gürel’i geçtiğimiz gün,  kentin iz bırakan CHP eski Gölcük İlçe Başkanları Fahrettin Büyükoğlu ve Caner Uzuner ziyaret ederek Fikret Gürel’e yeni dönem başkanlığı görevinde başarılar dilediler.

Büyükoğlu, “Biz Göreve Hazırız”

Ziyarette CHP eski Gölcük İlçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu, “Çok farklı bir duygu bu. Ben 2001 Yılında İlçe Başkanı olduğum süreç içerisinde hem Caner başkanla hem de Fikret başkanla 3 dönem beraber çalıştık. Dolayısıyla Fikret başkanım Gölcük İlçe başkanlığına aday olup tekrar İlçe başkanı seçilmesi bizi gerçekten mutlu etti.  Bize aynı zamanda heyecan veriyor. İnsanın beraber çalıştığı arkadaşlarıyla, emek vermiş olduğu arkadaşlarıyla birlikte böyle bir çalışma içerisinde olması bizi tabi ki çok gururlandırıyor. Bunun için büyük sevinçle hayırlı olsun demek istiyoruz ve başarılar diliyoruz. Her zaman daha önce olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde nasılsak daha önce biz başkan olmamız önemli değil aynı şekilde biz ona her zaman yardımcıyız. Caner başkanımla  beraber bize ne görev verilirse biz hazırız. Tabi buradan eski hayatta olan ilçe başkanlarımız da var, onlar da tabi ki aynı duyguları taşıyordur. Tekrar hayırlı olsun diyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Uzuner, “Siyasetten Kopmadık”

Büyükoğlu’nun ardından söz alan CHP Eski İlçe Başkanı Caner Uzuner, “ Öncelikle yeni dönem ilçe Başkanlığınız hayırlı olsun. İnsanın tabi beraber çalıştığı arkadaşlarının görev alması  Fahrettin Başkanın da dediği gibi güzel bir şey. Biz siyasetten kopmadık. Beraber  çok şeyler atlattık. Ağladık, güldük, sevindik, üzüldük ama gerçekten partinin bir değişime ihtiyacı vardı.  Bu değişim Fahrettin bey, ben ve senle devam etti. Bundan sonra da inşallah daha iyi şeyler olacak. Seçilmiş başkan oldun, hayırlı olsun, Allah utandırmasın. İnşallah iyi şeyler olacak,  biz her zaman yanınızdayız.  Sıkıntı yok, beraber  ne yaptıysak gene yapmaya devam ederiz” dedi.

Başkan Gürel’den teşekkür

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Evet dediğiniz gibi bu çok farklı bir duygu. Yıllarımızı aynı amaç uğruna verdiğimiz  eşimizden, çocuğumuzdan, yuvamızdan,  işimizden  fedakarlık yaparak yıllarca partimiz için, ilçemiz için emek harcadık.  Bir bayrak yarışı şeklinde ikinizden sonra sıra bize geçti. bu bilgi birikimimizle sizlerin de destekleriyle inanıyorum ki önümüzdeki süreçte aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte uyumlu bir çalışma sergileyip,  partimizin  bu genç  enerjiyle 5. konumundan 2. Konuma getiren ekibin bir uzantısı olarak da inşallah bayrağı en üste çekme gayretiyle çalışacağız. Buraya kadar gelip beni de mutlu ettiniz her ikinize de sonsuz şükranlarımı teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 1 =