İYİ’LERE DEĞİRMENDERE’DE BÜYÜK DESTEK

 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, adaylar sık sık Değirmendere sahiline gelerek, çay bahçelerinde ve kafelerde oturan vatandaşlarla bir araya geliyorlar. İYİ Partililere Değirmendere’de büyük destek olduğu göze çarpıyor.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adaylar ile esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti, akşam saatlerinde de  mutlaka Değirmendere sahiline giderek çay bahçelerinde ve kafelerde oturan vatandaşlarla bir araya geliyor. Kendisi de Değirmendereli sayılan, İYİ Parti’nin tanınmış ismi 2.sıra adayı Ali Türkşen, sahilde kalabalık bir grup ile bir çalışma yapmış vatandaşlarla bir araya gelmişti. Türkşen’e Değirmendere’den büyük destek gelirken, bol bol seçmenlerle fotoğraf çektirdi.

ADAYLAR İLGİDEN MEMNUN KALDILAR

Geçtiğimiz günde adaylar Dicle Akın, Alper Bircanoğlu ve Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  önderliğinde Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde ki kafeler gezildi ve bilhassa gençlerle sohbet edildi. Adaylar kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken, İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu belirttiler. İlçe Başkanı Aynacı ise parti olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Adaylarımızın çok istekli olması bizi memnun ediyor. 24 Haziran’a kadar tüm kentte halkımızla bir araya geleceğiz ama özellikle Değirmendere’de gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − = 73