İYİLER’DEN TEMAD’A ZİYARET

 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette başkanları yürüttükleri çalışmalar da karşılıklı başarıları dileklerini iletti.

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti.

 

“YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

Kent genelinde yaptıkları ziyaretlerle kurum ve kuruluşların başkan ve yöneticileri ile tanışma fırsatı bulduklarını belirten İlçe Başkanı Aynacı yaptığı açıklamada,  “24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve  genel seçim noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçe Başkanımız Büşra Karademir’de aday adayı olmak için istifa edince arkadaşlarımız tarafından görev bana verildi. Bizler de ülkemizin birlik, beraberliği için var gücümüzle çalışıyoruz. Dempokratik parlementer sistemini yeniden inşa etmek için, adalet için, çocuklarımızın geleceği için sizlerinde destek vermesini bekliyoruz” dedi.

 

“SİYASETTEN UZAK DURAN BİR KURUMUZ”

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü “24 Haziran seçimleri ülkemize hayırlı olsun. Biz dernek olarak Türkiye’nin en büyük STK’larından birisiyiz ve haliyle de siyasete uzak duran bir yapımız var.Öncelikle yeni kurulan İYİ Parti’ye hayırlı olsun.Sevgili Başkanıma ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Demokratik yelpaze içerisinde İYİ Parti’nin çalışmalarının ve önümüzdeki seçimlerin Türkiye için hayırlı bir sonuç çıkmasını dilerim. Seçim çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − = 40